One Day of WoW – Online

129,00

Een volledige dag online samen in groep creëren waarbij ik je enthousiast maak én begeleid om wat in je hoofd zit in alle vrijheid op doek te zetten zonder dat de innerlijke duiveltjes je nog tegenhouden.

Beschrijving

Dit is één van mijn grootste ontdekkingen en daarin wil ik je meenemen. Wanneer we niet bezig zijn met het eindresultaat ontstaan de meest waanzinnige creaties. Creaties die laagje per laagje jouw meest persoonlijke kleuren en energie tonen. En hoe deze creatieve reis loopt, leer ik je hier.  

Hoe zou jij het vinden om toegang te krijgen tot  mijn persoonlijke stappenplan waarin ik niets achterhoud en je op een transparante manier meeneem doorheen elke creatieve stap?

Ik loop hier al een tijdje rond tussen de kwasten en de verftubes. Lang genoeg om te weten dat creatief uiten kan eindigen in een rommeltje, een waanzinnig coole creatie en alles ertussenin.

Fouten gebeuren nu eenmaal en vaak is het net tijdens deze lange zoektocht dat je verrassende ontdekkingen doet. Fouten zijn nodig om te kunnen groeien én evolueren.

Tegelijkertijd is het geweldig en inspirerend om mentoren te hebben die even meelopen op je pad en hun fouten openlijk met je delen. Die je kunnen enthousiast maken én begeleiden om wat in je hoofd zit in alle vrijheid op doek te zetten zonder dat de innerlijke duiveltjes je nog tegenhouden.

Dit is mijn taak. Ongelooflijk nederig en dankbaar maakt het me wanneer ik je mag helpen om jouw creativiteit terug een boost te geven.

Meer info over de One Day of WoW en wanneer de volgende plaatsvindt, vind je hier!

Wat is inbegrepen?

2 halve dagen online groepsles : we beginnen telkens om 10u en eindigen rond 13u00

Levendige interactie met mij en de groep via de open chat

Materialenlijst waarin je alles terugvindt wat je nodig hebt