E-boek ‘Ongewoon jezelf’

15,00

Wil jij meer kleur toevoegen aan jouw leven? Wil je jouw volledige kleurenpalet tonen aan jezelf én aan de wereld?  Wil je lezen hoe ik van volgzame vrouw veranderde in een vreugdevolle die haar eigen authentieke pad bewandelt? Dan is dit jouw boek. 

Meer informatie

‘Hoi Carine, tijdens het lezen van je boek werd ik al bij de inleiding emotioneel. Ondanks veel verschillen tussen jou en mij voel ik vooral veel herkenning en lijkt het haast of ik door jou heen mezelf zie. Heel gaaf en nogmaals dank je wel dat je jezelf zo laat zien en dit deelt. 

Hannah, Nederland

 

Categorie:

Beschrijving

Ik geef je concrete en haalbare tips mee waardoor je direct aan de slag kunt en vandaag de eerste stap richting vrouwelijke vrijheid kunt zetten.  Het kado aan jezelf is dat je jouw huidige volgzame, onzekere en ‘ik ben er voor jou’-jas aan de kapstok hangt en in volle kleurenpracht de wereld in stapt. 

Jij gaat een leven tegemoet zoals jij dat echt wilt leven, jij danst en zingt zoals jij al zo lang wil zingen en jij voelt hoe deugd het doet om te leven vanuit jouw zo kenmerkende en prachtige kleurenpalet.  Welkom, mooie vrouw!

Meestal zijn we bezig met het behagen van anderen, we kijken naar anderen om te definiëren hoe we moeten zijn en we gaan niet op zoek naar wie wij echt zijn.  De prikkels uit de maatschappij leiden ons af en sturen ons in de richting van handtassen en schoenen. OK, ik dump hier een zwart-wit versie op jullie of toch niet?  Hoeveel vrouwen ken jij waarvan je weet dat ze op zoek gaan naar wie ze zijn, dat ze zich bewust zijn van hun eigen- waarde én dat ze zichzelf heel graag zien? Het heeft mij een halve eeuw gekost vooraleer ik begreep dat dit eigenlijk voor mij, als vrouw, de grootste prioriteit is. Ik volgde cursussen in persoonlijke ontwikkeling, las boeken bij de vleet en babbelde uren vol met tips and tricks over hoe je in het leven kon staan.  Er was een burn-out voor nodig om me duidelijk te maken dat ik mezelf toch niet zo goed kende als ik dacht.

Prachtig om je (…) E-book) te lezen: je schrijfstijl spreekt me aan en regelmatig verschijnt er een glimlach op m’n gezicht.’
Wilma, Nederland