Masterclass ‘Create your WoW’

350,00

Je diepste verlangen in beeld brengen? Je emoties kunnen uiten in kleur? Je gevoel overbrengen via kunst?
Denk jij dat dit allemaal niet mogelijk is? Toch wel! En ik ga jou vertellen hoe in deze masterclass

Meer informatie

Categorie:

Beschrijving

Je diepste verlangen is om jouw eigen creatief potentieel volledig te benutten. Je schildert, je creëert, je probeert. Toch weet je diep van binnen, er is zoveel meer mogelijk! Je wil meer. Je wil vooral meer WoW! Voor jezelf en voor jouw creativiteit!

En weet je wat je daarvoor nodig hebt? De juiste aanpak, een portie lef en een open mind.

Voel je de tinteling in je lichaam en die ongelooflijke grote zin om jouw creativiteit alle vrijheid te gunnen? Je ziet de mogelijkheden en bent helemaal klaar om jezelf te uiten vanuit jouw emoties, jouw lichaam, jouw ziel. Maar hoe begin je eraan? Een helder proces en een duidelijke handleiding hierin zijn onmisbaar om effectief tot actie over te gaan.

Tijdens de Masterclass ‘Create your WoW’ neem ik je helemaal mee in de wondere wereld van creativiteit en ‘free spirit’. In een aantal eenvoudige stappen leer je krachtige én speelse keuzes om je helemaal te laten gaan en om mee te surfen op de energieke vibes van jouw eigen kleurrijke wereld.

Meer informatie

Extra informatie

Juridische info

Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden.
Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze, bijv. via e-mail, aan de kunstenares.
Deze e-cursus is een product met digitale inhoud die niet op een materiële drager wordt geleverd. Van zodra u instemt met de uitvoering ervan door in te loggen op het platform waarop het product zich bevindt, erkent u dat u het herroepingsrecht niet meer kan uitoefenen.
Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.