Masterclass ‘Connect with Colors’

250,00

Het maakt niet uit of je creatief bent of niet of op welk niveau je nu zit. Het gaat erom dat je de keuze maakt om terug te verbinden met jouw aangeboren kleureninstinct. Ontdek in deze online Masterclass hoe je diep connectie maakt met kleur!

Categorie:

Beschrijving

Leer echt connectie te maken met kleur!

Hoe zou het voelen om de kracht van kleur echt te ervaren? Om te ontdekken wat ze voor jou betekenen?

Wil jij in alle vrijheid met kleuren aan de slag en ontdekken hoe jij helemaal kan verbinden met jouw unieke kleuren?

Dan zit je helemaal goed. Deze Masterclass ‘Connect with Colors’ toont jou hoe.

Klik hier voor meer info!

 

Extra informatie

Juridische info

Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden.
Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze, bijv. via e-mail, aan de kunstenares.
Deze e-cursus is een product met digitale inhoud die niet op een materiële drager wordt geleverd. Van zodra u instemt met de uitvoering ervan door in te loggen op het platform waarop het product zich bevindt, erkent u dat u het herroepingsrecht niet meer kan uitoefenen.
Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.