Aanbieding!

Dankbaarheidshangers ‘T(h)ree Moments’ – Online Cursus

19,00

Men zegt dat … ‘hoe meer je dankbaar bent voor de mooie momenten op je pad,  hoe meer momenten van dankbaarheid er zullen verschijnen in je leven’.
In deze online cursus leer ik je hoe je in een aantal eenvoudige stappen je eigen unieke en mooi gekleurde dankbaarheidshangers kan creëren.

Meer informatie

Categorie:

Beschrijving

Men zegt dat … ‘hoe meer je dankbaar bent voor de mooie momenten op je pad,  hoe meer momenten van dankbaarheid er zullen verschijnen in je leven’.  En wie wil dit nu niet? Deze dankbaarheidshangers helpen je om stil te staan bij die drie mooie momenten van de dag waar je dankbaar voor kan zijn.

En het mooie is dat je deze hangers helemaal zelf kan maken!

In deze online cursus leer ik je hoe je in een aantal eenvoudige stappen je eigen unieke en mooi gekleurde dankbaarheidshangers kan creëren.

Dus.. mocht je graag zelf aan de slag willen gaan, meld je dan aan en ontdek de verschillende stappen voor het maken van deze unieke dankbaarheidshangers.   Je kan de cursus volgen via de opgenomen video zodat je elke stap kan bekijken en direct kan meedoen.  Of je kan de geschreven handleiding lezen/uitprinten en zo rustig aan de slag gaan.

Hoe dit idee ontstond?

Zeeland is al jaren mijn toevluchtsoord.  Ik verdwaal in de vele pittoreske dorpjes, eet er lekkere pannenkoeken met appeltjes en laat alle stress uit mijn hoofd en lijf waaien tijdens kilometerslange wandelingen aan het strand.  Magische uitstappen zijn het waar ik nadien met een glimlachende ziel en grote dankbaarheid aan terug denk.

Ik volgde er ook een Fimo workshop en maakte ik er samen met andere creatievelingen een prachtige, gekleurde armband.  Ik voelde hoe ik thuis kwam tussen al die prachtige kleuren en hoe ik genoot.  Mijn handen volgden de verschillende stapjes die nodig waren om die waanzinnig mooie Fimo parels te maken.  Het voelde als creatieve mindfulness en het maakte me blij als een kind.

Weken later maakte ik mijn eigen ontwerp van Fimo parels en vanaf dat moment gaat er geen tentoonstelling voorbij of ik heb mijn boom vol dankbaarheidshangers mee.  Ontzettend veel mensen vinden de boom vol hangers inspirerend want mijn uitnodiging is om even stil te staan bij alles waar we dankbaar voor kunnen zijn…

Begin dit jaar, tijdens het maken van nieuwe dankbaarheidshangers voor mijn volgende tentoonstelling kwam bij mij het volgende op; ‘hoe fijn zou het niet zijn als iedereen deze mooie hangers zou kunnen maken? ‘ Dan kan iedereen zoveel hangers maken als men wil en uitdelen aan iedereen die meer dankbaarheid in zijn of haar leven kan gebruiken.

Het enige wat de ontvanger moet doen is deze T(h)ree-moments op een leuke plek hangen bijvoorbeeld de jas, handtas of geldbeugel en  even stil te staan bij de drie meest dankbare momenten van vandaag.  Elke T(h)ree-moment die uit dit proces voortkomt is uniek én met liefde handgemaakt.  Hoe een mooi kado zou dat zijn!

Laten we samen inspireren tot een wereld vol kleurrijke dankbaarheid!

Extra informatie

Juridische info

Indien u dit product via deze Artshop online koopt, kan u deze koopovereenkomst gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden.
Als u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze, bijv. via e-mail, aan de kunstenares.
Deze e-cursus is een product met digitale inhoud die niet op een materiële drager wordt geleverd. Van zodra u instemt met de uitvoering ervan door in te loggen op het platform waarop het product zich bevindt, erkent u dat u het herroepingsrecht niet meer kan uitoefenen.
Alle details omtrent uw rechten en plichten met betrekking tot de uitoefening van het herroepingsrecht vindt u in de Algemene Voorwaarden.