Week of WoW

Verlang je ernaar om te schilderen? Vanuit vrijheid, stilte, jezelf?
Wil je spontaan creëren, voelen, experimenteren?
Gun jezelf een week van creatieve vrijheid!

Hoe zou het voelen om jezelf een week te gunnen vol creatieve fun waardoor alles (terug) gaat stromen?

 • samen, jij en ik, elke dag alle remmen los te gooien creatief
 • jezelf alle creatieve vrijheid te gunnen
 • het plezier te ervaren van er helemaal voor te gaan
 • tijd te nemen om het onzichtbare zichtbaar te laten worden
 • te fladderen op papier en canvas
 • te voelen hoe gemakkelijk het is, hoe leuk het is om met verf te experimenteren
 • te voelen hoeveel energie er vrij komt

Herken je dit?

 • Je voelt jouw creativiteit borrelen maar het komt er niet uit,
 • je hebt gewoon té weinig dagen beschikbaar om in verstilling te creëren
 • je hebt duizend kleuren in je hoofd maar je krijgt ze niet op papier
 • je hebt last van perfectionisme en daardoor start je niet met dat wat jou het meest energie geeft
 • je houd vast aan wat je kent en durf niet los te laten
 • je zit voortdurend in je hoofd en maakt weinig contact met je gevoel
 • je durft jouw kleuren niet te tonen
 • je vreest dat je het niet goed genoeg doet en de angst dat het niet mooi genoeg gaat worden houd je tegen

Als intuïtieve kunstenares laat ik jouw een vrije manier van creëren ervaren.
Dat is dan verworven en geraak jij nooit meer kwijt!

Mijn naam is Carine Van Hee, ik ben verbindend kunstenares. Elke dag creëer ik vanuit flow en laaf ik mij aan deze onuitputtelijke bron van energie en positiviteit

Het is ooit anders geweest. De vele ups en downs in mijn leven sleurden me elke keer terug de ravijn in naar die plek van onmacht en pijn. Tot het moment dat ik besliste om mijn hart te volgen en vol te gaan voor wat ik het liefste doe, schilderen vanuit flow. Ik nam mijn eigen plek in en zei onvoorwaardelijk ‘ja’ tegen mezelf.

Vandaag wandel ik mijn eigen authentieke, vrouwelijke pad en inspireer ik anderen om hun ware kleuren te laten zien aan zichzelf én aan de wereld. Creëren vanuit flow is waar ik jou heel graag in meeneem!

btf

Wie is Carine?

Carine is een veelgevraagd kunstenares in Nederland en België en ze schildert al meer dan 35 jaar

Ze nam deel aan verschillende tentoonstellingen zowel solo als in groep.

Ze heeft meer dan 20+ jaar ervaring aan de kunstacademie.

Carine volgde meerdere workshops bij bekende kunstenaars in binnen– en buitenland.

Unlock you creativity and let it FLOW!

Hoe zou creatieve flow voor jou voelen?

 • Dat het lekker gaat en alles gaat stromen. Niet alleen in je creativiteit maar in je ganse leven.
 • Dat je zonder terughoudendheid gewoon start met creëren.
 • Je durft uit je comfort zone te komen én je hebt er nog lol in ook!
 • Jouw kleuren laten zien en jezelf uiten worden een new way of life.
 • Je creëert vanuit die plek van flow en spontaniteit.
 • Je ervaart totale ontspanning.
 • Je komt echt helemaal uit je hoofd en in je lijf. Los van gedachten en de vele to-do lijstjes.
 • Je ontdekt jouw manier van creëren en dat is dan verworven voor de rest van je leven!

Je diepste verlangen is om jouw eigen creatief potentieel volledig te benutten. Je schildert, je creëert, je probeert. Toch weet je diep van binnen, er is zoveel meer mogelijk! Je wil ontzettend graag meer. Voor jezelf en voor jouw creativiteit!

En weet je wat je daarvoor nodig hebt?
De juiste aanpak, een portie lef en een nieuwsgierige geest. En natuurlijk een ongelooflijke zin om jouw creativiteit alle vrijheid te gunnen.

Een week er tussen uit – Weg van de waan van de dag.
Omdat je jezelf gunt om even ‘los’ te komen. Los van alles wat MOET.

Een week van creativiteit, verbinding en free spirit

Deze Week of WoW’ is dan precies wat je nu nodig hebt! Ik neem je hier helemaal mee in de wondere wereld van creativiteit en ‘free spirit’.

Ik toon je op een heldere manier hoe je jouw creatieve proces kunt vormgeven en ik neem je stap per stap mee op een avontuurlijk en kleurrijk pad.

We boren elke dag jouw creatieve bron aan. Het is er allemaal al!

En het mooie is: het enige wat je hiervoor nodig hebt is jezelf!

Het is een kwestie van jezelf open te stellen voor exciting creatieve oefeningen. Je ontdekt de vele mogelijkheden en bent helemaal klaar om jezelf te uiten vanuit jouw emoties, jouw lichaam, jouw ziel.

Vrij creëren vanuit jezelf

We ontdekken samen dat schilderen vanuit jezelf je zóveel vrijheid, durf, speelsheid en warmte kan geven. Wat een geschenk aan jezelf!

Ik reik je iedere dag nieuwe aanknopingspunten, ziens- en benaderwijzen aan waardoor je steeds weer anders kijkt, voelt, ervaart en werkt.

Een heerlijk vrije, mindblowing vorm van werken vanuit je kern, los van alle ‘zo hoort het’.

En voor al je vragen kan je meteen bij mij terecht!

Hoe werkt deze week of WoW?

We gaan elke dag in de voormiddag creatief aan de slag . In de namiddag onderzoeken we samen wat jou kan helpen om nog meer vanuit flow te schilderen.

We laten ons ook elke dag inspireren door natuur en spiritualiteit.

 • Hoe creëer je vanuit die plek van spontaniteit?
 • Waar haal je inspiratie vandaan?
 • Hoe geraak je uit vastomlijnde patronen en ontdek je jouw eigen emoties en energie?
 • Hoe maak je een stevige basis om verder op te bouwen?
 • Hoe kan je creëren op gelijk welk formaat, klein of groot?
 • Hoe kan je jouw connectie met kleuren verdiepen en beter voelen hoe je die wil inzetten?
 • Hoe laat jij jouw creatieve bron spreken?
 • Hoe hou je jouw energie hoog?
 • Hoe kan je tijd maken voor je creativiteit?
 • Hoe laat jij jouw creativiteit stromen ook als er geen tijd is voor verf en kwasten?
 • Hoe ga je om met mijn innerlijke criticus, belemmeringen en obstakels om jouw creatieve pad? En nog zo veel meer…

Wat ik nodig had en naar op zoek was. Enkele dagen uittrekken enkel voor mezelf. Even alleen mijn verfborstel, verf en ik. Eens  even rust in mijn hoofd, creatieve inspiratie opdoen en terug mijn flow kunnen voelen.

Dank je wel Carine. Alles wat ik nodig had en nog veel meer ben ik tegengekomen in deze geweldige driedaagse. Ik zit terug in mijn flow. Het zindert nog na. Ik voel mijn enthousiasme terug als ik schilder.

En oh, wat ben ik verwend. Heerlijk eten , super veel geschilderd, diepzinnige gesprekken, fijne locatie. Ik weet dat dit nog maar een begin is … ik kijk uit naar nog veel meer. Dankbare groet José

Ja, dit interesseert me heel erg

maar…

Veel gestelde vragen:

Ik wil dit graag maar, oh help, ik ben niet creatief!

Als je voelt dat je dit wilt, neem dan je verlangens heel serieus en gun jezelf dit Create your Wonder! Zet alle beperkende gedachten even ‘on hold’ en ga voor die eigen-wijze persoon die haar innerlijke bron durft te voelen en te volgen. Volg jouw authentieke pad en zeg ja tegen je eigen behoeften en geluk. Creativiteit is hier niet de bepalende de factor! Wel hoe moedig jij bent om los te laten en jouw eigen impulsen te volgen. Deze Masterclass zal je een warm gevoel geven dat je ten volle leeft!

Ik woon veel te ver en nu?

Dan is dit misschien net een voordeel. Je bent helemaal weg van thuis en de dagdagelijkse beslommeringen. Je kan een week lang in jouw creatieve bubbel blijven en daardoor net al het waardevolle beter opnemen. De afstand maakt net dat jij kan vertragen en met aandacht dit mooie traject kan volgen zonder enige afleiding.

Waar kan ik overnachten?

Mechelen ligt op 5km van Hofstade en mijn Art Studio. Mechelen is echt een prachtige en knusse stad vol terrasjes en heerlijke plekjes om te ontdekken. Airbnb heeft ontzettend veel mooie overnachtingsmogelijkheden. Ik bezorg je natuurlijk graag een volledig overzicht.